Leta i den här bloggen

tisdag, juli 16, 2013

Vagga införskaffad

Jag och sambon har börjat gå igenom vad vi behöver köpa innan bebisen kommer och det är en hel del. Inte konstigt för alla som fått barn men för oss förstagångsföräldrar är det mycket att tänka på. Vi har införskaffat barnvagn (beställd), babyskydd, bärsele, babysitter och amningskudde. Vissa saker har vi fått eller lånat. Nästa sak på listan vi kan bocka av är en vagga. Vi bor så trångt just nu att vi väljer att börja med vagga istället för spjälsäng. Det får vi ta senare. Dessutom tycker vi att det är så himla gulligt med vagga.

Vi hade kikat på en vagga i märket Troll och sökte efter en sån på Blocket. Vi hittade denna fina Troll-vagga på annons i Göteborg så jag fick be min snälla mamma att åka och köpa den åt oss. Så nu står den hemma hos mamma o pappa och väntar på att få flytta in hos oss i Halmstad. 

I veckan blir det en tur till Gekås där vi ska införskaffa massa mer grejor. Nu börjar det mer och mer kännas på riktigt, vi ska bli föräldrar och vårt lilla barn ska sova i denna söta vagga :)

1 kommentar: