Leta i den här bloggen

torsdag, juli 18, 2013

Babyshopping på Gekås

Så var det dags för oss att åka till Gekås och shoppa babygrejor. Sambon tyckte absolut att vi skulle åka tidigt för att vara där när de öppnade. Sovmorgon idag = 0 alltså. Men det var nog ett smart drag för vi kom in direkt vid åtta och marscherade direkt till babyavdelningen och vi var helt själva en lång stund.

Vi hade fått tips av sambons syster och min bror så vi hade skrivit en lång lista på saker att köpa. Det blev bl.a. blöjhink, vaggtäcken, påslakanset, nappar, nappflaskor, våtservetter, badtermometer, skötbädd, amningsbh, nagelkit, babyfilt, nalle, plastad frotté, badbalja med "badhjälp" och lite kläder. Insåg snabbt att vi borde tagit två vagnar men vi löste det med en ändå. 

Känns skönt att vi nu kan bocka av massa grejor från inför-bebis-listan. Sen blir det ju massa mer att köpa allteftersom men vi har liksom inte plats till sånt som man kan skaffa senare. 

Nu blir det till att ordna med ommöblering och lite utrensning av saker vi inte behöver just nu. Får ta och köra iväg ett lass med kartonger till svärisarnas lantställe, sen blir det nog bra. 

Folk säger att det går utmärkt att ha ett spädbarn i en tvåa, och jag skulle kunna hålla med vad gäller själva barnet. Men alla dessa grejor! Det är ju de som tar plats. Men vi känner att vi har hus i sikte, även om vi måste vänta till nästa sommar. Det kommer vara värt det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar