Leta i den här bloggen

tisdag, september 01, 2015

Febrig tjej

I söndags fick Emmie feber och ville knappt äta. Det blev till att vabba, något vi, tack och lov, varit väldigt förskonade från. Sambon tog måndagen och jag har vabbat idag, tisdag. Febern har kommit och gått, den har varit som högst på natten. Idag har hon varit ganska grinig och krävande. Samtidigt som man vill gosa och mysa med henne har det varit svårt att förstå vad hon vill. Hon säger nej till allt man frågar. Och det är inte likt henne. 
Hon har fått spela en del på paddan och under morgonen och förmiddagen ville hon inte släppa sina gosedjur, kaninen och vovven. Lite knepigt att spela med famnen full bara :-)

Jag har knappt kunnat göra något utan att bära henne eller vara alldeles i närheten. Så det var lite skönt när sambon kom hem. Men trots att hon var supertrött var nattningen superjobbig. Hon grät hysteriskt och ingenting funkade. Till sist fick jag ta vagnen och gå ut och gå en långrunda, det har vi faktiskt aldrig behövt göra förut. 
Efter en lång stund somnade hon äntligen. Det blir vabb imorgon igen. Vi får hoppas att hon piggnar till då. Hon är sällan sjuk och så här olik sig har hon nog aldrig varit. Vill såklart att hon ska må bra och att vi får tillbaka vår goa tjej. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar