Leta i den här bloggen

tisdag, juni 04, 2013

Ankommit New York

Den här veckan blir bloggen lite av en resedagbok. Har tänkt hålla nära och kära uppdaterade under vår resa.

Klockan är nu 8.00 på tisdag morgon och vi har nyss varit på Wendys och ätit en amerikansk frukost. Vi kom till hotellet igår vid 19-tiden (lokal tid), sådär lagom trötta efter att ha rest hela måndagen. När vi äntligen landade på JFK trodde vi att vi snabbt skulle kunna ta oss till Manhattan men efter alla kontroller på flygplatsen åkte vi en minst sagt annorlunda busstur till stan som tog sin lilla tid. Billigare än taxi men som sagt, väldigt annorlunda :) 

Vi checkade in på vårt hotell och det är ganska fint och mysigt, vi bor på 24:e våningen och rummet är väldigt charmigt. Vi var väldigt trötta men gick ut en sväng för att hitta nånstans att äta. Det blev ett hamburgerhak, såklart. Sen blev det tidig sänggång vid 21.30 (svensk tid 03.30) och vi vaknade därmed också väldigt tidigt. 

Det är en overklig känsla att vara här! Vi har Empire State Building, Madison Square Garden och Macy's precis i närheten. Vi har såklart inte hunnit se så mycket men jag tänkte skicka en liten hälsning här i alla fall. De flesta bilder vi har tagit är i de andra kamerorna så här kommer några bilder från mobilen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar