Leta i den här bloggen

lördag, april 06, 2013

Dessa strumpor!

När man efter två dagars sängliggande tar sig upp och sätter på sig strumpor, vad ser man då? Jo, de är superslitna på undersidan. Något jag innan struntat i många gånger för jag har tänkt "det har ju inte gått hål än". Såhär slitna strumpor visste jag dock inte att jag hade, man kollar ju inte undersidan varje dag. Men nu får det vara nog, alla som har slitits så här mycket ska slängas och det blir många! Tycker inte att jag har haft dem så himla länge men de kanske inte ska hålla så länge heller. Eller så sliter jag extra mycket på strumporna då jag är lite dålig på att lyfta fötterna.

Jag brukar köpa 6 par år gången på Åhléns för de har 3 för 99:- vilket är bra tycker jag. Och då brukar jag passa på att slänga mina slitnaste strumpor. Men nu kanske man ska hitta bättre strumpor nån annanstans. Tar tacksamt emot tips!

3 kommentarer:

  1. Lite kul!

    Jobbar på ett dagis, så ser många mammor och pappor dagligen som hämtar och lämnar sina barn. Då det råder skoförbud så ser man alltför ofta många slitna strumpor som på bilden som du visar. Det lite lustiga är att det nästan uteslutande är tjejer som står för dessa. Brukar ofta bjudas på svarta tunna strumpor med hela undersidan "nätliknande" (stadiet innan hål).

    SvaraRadera
  2. Verkligen lustigt det där! Varför sliter vi mer på strumporna? Eller är det så att våra strumpor är av sämre kvalitet för att vi ska köpa nya oftare?

    SvaraRadera
  3. Haha!

    Jadu! Alltså jag är då kille och använder också tunna svarta strumpor. Mina får i stort sett alltid ett hål, och sedan är de liksom trasiga. Förstår däremot inte hur ni tjejer lyckas få era sådär "nätiga"??

    SvaraRadera