Leta i den här bloggen

tisdag, oktober 04, 2016

Treårskalas

I lördags hade vi Emmies efterlängtade treårskalas. Det blev ett toppenkalas och många kom för att uppvakta vår tjej. Från Stockholm, Dalsland, Bohuslän och Halland kom folk. Det är så roligt att alla vill fira Emmie och extra kul att vissa åker långt för att göra det. Vill särskilt tacka alla som kom långväga! Emmie älskar ju Pippi och Bamse så det fanns en hel del sådant i paketen. Hon fick väldigt många fina paket; kläder, pussel, böcker, målarböcker, Pippifigurer, Brio järnväg och lego och massa annat. Efter att hon öppnat varje paket sa hon som ett mantra: "Tack för presenten!" men visste inte vart hon skulle titta i "publiken" för att hitta de som gett just det paketet. Men artig är hon i alla fall, det gillar mamma och pappa :-)
Kusinerna hjälper till att öppna paket. 
Pippitårta och pepparkakor, allt enligt Emmies önskemål.
Alla sjunger för Emmie som står på bardisken och tittar förundrat på. Hon sjöng tom med lite själv. 
Lilla gubben, på två halvätna pepparkakor.
Dagen därpå blev en kombinerad slappedag och lite fix. Vi röjde bort det sista från kalaset och Emmie lekte jättemycket med sina leksaker. Sambon röjde lite i garaget och jag och Emmie tog en cykeltur då hon satt i cykelstolen bak på min cykel. Sedan ville hon åka i cykelvagnen som hon inte fått använt på länge. Nästa år kommer den användas flitigt igen när Nellie kan åka med. Då kan vi äntligen cykla iväg hela familjen igen.
Söndagsmorgon och Emmie leker med sina presenter. 

Nellie var helt färdig efter storasysters kalas och tog sovmorgon på söndagen. 
Nästan alla presenterna som hon fick. 
Fikar i solen på vår lilla altan.
Emmie älskar sin cykelvagn. 
Nu laddar vi för Emmies treårsdag som är imorgon. Då ska vi ha lite familjekalas här hemma när pappa kommer hem extra tidigt och hon ska få presenter av oss. En av dem vet vi kommer smälla högt! För er som läser Hallandsposten, håll utkik i morgondagens tidning då en viss liten Emmie finns med på bild ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar