Leta i den här bloggen

måndag, oktober 10, 2016

Godisförbud

Sedan igår har jag godisförbud, inkl andra onyttigheter. Bara fram till jul så det ska jag fixa! Behöver gå ner några kg till och måste nu lägga i en högre växel. När man är mammaledig blir det lätt att man småäter, det måste jag tyvärr medge. I alla fall för mig. Och min stora last är socker i olika former så jag får vara hård mot mig själv nu. Att äta det nån gång i bland är ju ingen fara men man ska såklart inte äta godis, chips, glass eller fika alla dagar i veckan. Chips äter jag väldigt sällan men eftersom sambon gärna har en påse öppnad finns det väldigt tillgängligt för mig. 

Jag har nyligen bytt gym och börjat träna pass vilket är precis min grej. Har ledsnat på att bara köra styrketräning, det krävs mycket självdisciplin för det. Nackdelen är att jag nu har en tid att passa men jag får helt enkelt planera bättre. Det är ett jättebra gym inne i stan och under ett spinningpass igår kom jag på detta med godisförbudet. Faktum är att jag klarat det från midsommar till jul en gång för några år sen så jag vet att jag kan. Det är ändå bara 2,5 månader. 
Här är det på pränt!
Apropå mitt nya gym så har jag kommit igång med träningen ganska bra. Kör 2-3 pass i veckan (blir oftast två) men jag försöker promenera och röra på mig mer än så. Det finns massvis av pass att välja på varje dag, jag vet inget annat gym i Halmstad som har så många pass. Nu när vi har barn är jag såklart mer begränsad när jag kan träna men jag försöker ta ett pass en kväll i veckan och ett pass på lördag eller söndag då jag kan välja vilken tid jag vill. När jag börjar jobba ska jag träna i anslutning till jobbet då det bara är några hundra meter mellan jobbet och gymet. Några morgonpass ska jag försöka ta vilket funkar bra så länge sambon är pappaledig. Det ska bli så skönt för då har jag inga tider att passa på hemmafronten såsom det blir när båda barnen går på förskolan, från nästa höst.
Den här står i skafferiet om det blir "kris". Små 10-grams chokladkakor. 
 När jag rensade i ett köksskåp tidigare idag hittade jag en (jag vet inte hur gammal) godispåse som sambon någon gång gömt undan. Det är nämligen så att jag äter upp godis som finns hemma medan han vill köpa hem och ha liggandes för att ta några bitar då och då. Han skulle kunna köpa en godispåse och den räcker i flera veckor. Det funkar inte för mig så ibland har han alltså gömt godis för att jag inte ska äta upp det direkt, kan förstå honom lite grann för annars får han ju knappt något av godiset själv. Men den här påsen har han själv glömt bort att han har gömt, haha! Skickade ett mess till honom på jobbet. 
Jag blir inte ens sugen för nu är jag så motiverad att inte äta godis. 
 

2 kommentarer:

  1. Hej! Är väldigt nyfiken på planlösningen på ert hus. Finns den att se på bloggen? Vi funderar på att bygga en kombo av trend och havsvik. Mvh Malin

    SvaraRadera
  2. sbobet ทางเข้า sbobet ทางเข้า 다파벳 다파벳 bet365 bet365 10bet 10bet dafabet dafabet 12bet 12bet 10bet 10bet 1xbet 1xbet クイーンカジノ クイーンカジノ 950

    SvaraRadera