Leta i den här bloggen

lördag, januari 24, 2015

Bockar av på huslistan

Listan över saker att göra fylls på hela tiden. Ibland stryker vi men ofta lägger vi till fler saker än vad som försvinner från listan. Då och då skriver jag en helt ny vilket jag gjorde tidigare den här veckan.

Vi började den här helgen med en god frukost på hotell i stan. Vi har Njuta-häftet som ger mängder av rabatter i Halmstad och många "2 för 1". Häftet gäller ett helt år och går ut 30 april och eftersom vi inte bor i stan så länge till måste vi nu försöka använda alla frukosterbjudanden som finns i häftet. Det är mysigt att gå ut och äta frukost!
Emmie får macka av pappa.
Mamma och dotter.
Här är vår nuvarande lista. Sista dagarna har vi beställt flyttstäd, kollat upp villaförsäkring (dock inte valt) och ringt och mailat en hel del. Idag har vi varit på Färgab och valt den vita färgen till huset. Vi körde på en vit färg som är väldigt vanlig för hus idag, inte kritvit utan en något varmare vit. Färgen levereras till huset innan vi flyttar in och sen får vi själva måla huset. 

Vi har även varit en sväng på K-rauta och köpt garagebelysning. Fyndade fyra st för 249 kr st (ord. pris 399:-). Som med mycket annat köper vi när det är kampanj och vi känner oss ganska prismedvetna. Har tom lyckats pruta på vissa saker och vi fick t.ex. 20% rabatt på Elfas skjutdörrar. 
The List!
Vår blivande husfärg! När grått blir vitt :-)
Vuxenpoäng att köpa garagebelysning!




4 kommentarer:

  1. Hej!
    Vi ska också bygga med Eksjöhus (har inte kommit fram till avrop ännu) och jag ville bara berätta att er blogg är en stor inspiration och hjälp! Jag har inte skrivit här innan, men är inne och tittar nästan varje dag för att se om det är något nytt som dykt upp :) Så.. ja.. keep up the good work, eller vad man ska säga :)

    SvaraRadera
  2. Hej Jim!
    Va roligt att höra att vi kunnat ge inspiration till en annan husbyggare :) Det är en spännande resa ni har framför er men den är också mödosam på många sätt. Många beslut och mycket att ha koll på. Vi har lagt mycket tid till planering och uppföljning på kvällar och helger, t.ex. genomgång och avstämning av diverse listor... Men allt slit ger ju resultat. Vi får ett hus som vi varit med och utformat själva och det känns häftigt! När nu inflyttning närmar sig längtar vi så det står härliga till!
    Lycka till med ert husbygge när det tar fart!

    SvaraRadera
  3. Hej Helena!
    Vi bygger också med Eksjöhus gatan bakom er. Super roligt att följa din Blogg.
    Hälsningar Anette

    SvaraRadera
  4. Hej Anette!
    Va kul, vi blir grannar då! Tror jag vet vilket hus ni bygger. Ska bli kul att träffas irl så småningom!

    SvaraRadera