Leta i den här bloggen

måndag, maj 09, 2016

Sommarvärme

Tiden springer på och jag hinner inte med allt jag skulle vilja. Den senaste veckan har sommaren kommit på besök och det med besked! 
Förra helgen firade vi sambon som fyllde 40 och då var värmen på gång men det blev bättre och bättre under veckan. Vi hade stort kalas i partytält på altanen och i tisdags då han fyllde år åkte vi till Helsingör och hade en mysig dag med familjen. Vi hann även med fika inne i Helsingborg och ett besök på Tropikariet. 
Sedan kom världens härligaste långhelg med högsommarvärme. Vi planterade häck (mot den andra grannsidan), målade huset, var på landet och bara gottade oss så mycket vi kunde. Igår var det Heagårdsdagarna med jippo några km härifrån. Emmie fick rida ponny, hoppa i hoppborg och fiska i fiskdamm. 
Lite fler bilder från helgen:
Sista bilden är från idag när jag var ensam hemma med Nellie och solade med henne sovandes på magen. Det var en behaglig bris så hon blev inte för varm. Såna här dagar njuter man verkligen av sin föräldraledighet. Det finns andra dagar då man inte gör det lika mycket, när Emmies trots är alltför påtaglig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar