Leta i den här bloggen

måndag, oktober 05, 2015

Tårtfyllning

Idag fyller Emmie två år men det var igår vi hade släktkalas. Ska försöka göra ett inlägg om det senare i veckan. En kul sak som vi hade planerat på kalaset var att avslöja könet på bebisen i min mage. Vi har själva vetat om det i några veckor nu.
Vi valde att ta hjälp av tårtan på Emmies kalas för att avslöja om det är en kille eller tjej. Beställde tårtor med rosa fyllning och när vi skar upp den fick alla se samtidigt. Vi väntar alltså en liten dotter till!!! En lillasyster till vår Emmie. Känns fantastiskt! Vi hade såklart blivit glada oavsett, att barnet är friskt är absolut viktigast. Men vi tror och hoppas att Emmie och hennes lillasyster kommer att få ett nära och djupt band. De kommer ju vara ganska nära i ålder också, knappt 2,5 år. 

Min pappa hade gissat, som han gjort på flera barnbarn tidigare och han var lite stursk. Han gissade envist på en pojke och slog till och med vad 100 kr. Det dröjde inte länge efter att första tårtbiten skurits innan hann kom fram och gav mig en hundralapp ;-) 

1 kommentar: