Leta i den här bloggen

lördag, augusti 15, 2015

Magisk kväll

Igår, fredag, var verkligen en superhärlig dag. Undrar nästan om den inte var sommarens bästa. När jag hämtade Emmie på förskolan fick jag världens kram och fröknarna berättade att det gått hur bra som helst. Det gör en så glad och lycklig som förälder! 
När vi kom hem satt min kompis Anna på trappen med sina döttrar som precis kommit. Barnen lekte och badade under eftermiddagen och vi vuxna kunde snacka skit ;-) Samtidigt som solen strålade från en klarblå himmel. Vi fick jaga barn emellanåt också :-)

När sambon kom hem hade vi familjemys och beställde senare pizza som vi åt i solen. Vi njöt av att bo i hus och konstaterade att vår gräsmatta håller på att ta sig. (Vi har länge misströstat då det varit så himla mycket ogräs)

Kronan på verket denna ljuvliga fredag var när vi åkte ut till Tylösand på kvällen. Vi tog en promenad längs stranden och Emmie plockade några snäckor. Det var en så vacker kväll! En sån där kväll man vill fånga och spara i minnet (vilket jag gjort). Vi åt glass nedanför hotellet och tittade ut över Tylön. 
Lycka! Vi har det förbaskat bra. Denna härliga plats ligger typ tre km från där vi bor. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar