Leta i den här bloggen

måndag, april 06, 2015

Härlig påskhelg

Fyra dagar ledigt, det var härligt! Vi har hunnit med både stort och smått, både varit iväg och varit hemma. Träffat både vänner och familj. Njutit av solen och slappat. Vi har även hunnit med att greja en hel del här hemma vilket känns väldigt skönt. Här kommer några bilder från påskhelgen.
Vacker kväll vid vårt hus på skärtorsdagen.
 På långfredagen åkte vi till svärföräldrarnas lantställe som ligger vackert vid en sjö. Det var underbart väder och vi fick en riktigt bra start på påskhelgen. Sol och god mat med familjen.
Sambon, Emmie och Lovis på landet på långfredagen.
 Påskafton och påskdagen umgicks vi med både vänner och familj och fick dessutom pysslat en del här hemma. På påskdagen kom mina föräldrar och svärföräldrarna på påskgrillning. Kul för Emmie att ha så många roliga att leka med. Hon ville inte somna när vi tyckte det var dags att lägga sig. Mina föräldrar sov över och pappa körde tillbaka till Göteborg vid lunch för att åka och jobba. För de som inte vet är han lastbilschaufför och han körde turen till Helsingborg just idag så mamma stannade kvar och pappa kunde hämta upp henne på kvällen när han var på väg uppåt igen. Så Emmie, mamma och jag gick på utflykt ner till havet där den roliga lekplatsen finns. Men Emmie hann somna innan vi kom fram så jag och mamma passade på att götta oss i vårsolen.
Solar en stund vid havet medan Emmie sover på annandagen.

Trött tjej i solen. 
Vi var på Tallviks lekpark, ett väldigt mysigt ställe. 
Mormor med en nyvaken Emmie. 
När det var dags för mormor att åka hem fick vi köra henne till Eurostop där morfar skulle stanna med lastbilen. Emmie tyckte det var lite läskigt att sitta i morfars knä men när mamma hoppade upp vågade hon sitta i knät.
Emmie får sitta i morfars lastbil, bara mammas knä dög. 
Tack alla vänner och familjemedlemmar vi träffat den här helgen. En riktigt härligt långhelg är nu förbi. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar