Leta i den här bloggen

tisdag, november 04, 2014

Inside the house!

Här är bilder från insidan av vårt hus. Eller vårt skal kanske man ska säga för det är ju inte direkt beboeligt invändigt ännu. Men det händer saker hela tiden. Nu håller elektrikern på och fixar kabeldragningar och förbereder för spottar m.m. Och vvs-killen fixar sina grejer (kan inte exakt vad det innebär) och vi har fått maila monteringsanvisning på tvättställsskåpet vi har bestämt oss för. 

Det ska bli så kul när man kan se och förstå rummen lite bättre. När köket börjar byggas och man kan gå från rum till rum och känna rymden. Det är nog först på slutet av bygget som det börjar bli riktigt kul, när man kan få känslan över hur fint det kommer att bli. När vi kan förstå hur alla val vi gjort blir till vårt hem. För många val har det varit, och vissa återstår. 
Vardagsrummet med ryggåstak. Ingång till vårt sovrum till höger.
Ingången till lilla tv-rummet och två "barnrum" till höger och lilla toan till vänster.
Här blir köket och fönstret till höger är i tvättstugan.
Fönstret är i vårt kontor, väggen är dock inte färdigbyggd. Fotot är taget från tvättstugan och öppningen till höger är en klädkammare.
Detta är garaget med förråd längst ner. 

2 kommentarer:

  1. Ni har OSB-skivor i innerväggarna ser det ut som? Är det ett tillval som fått betala extra för eller är det standard med Eksjöhus?

    SvaraRadera
  2. Ja, vi har OSB på alla innerväggar. Jag vill minnas att vi uppfattade det som standard när vi pratade om det. Men det är inte helt säkert att det är standard. Vi hade med det som ett krav från början och det kan hända att det lades in i priset för vi gick igenom massa saker och fick ett totalpris.

    SvaraRadera