Leta i den här bloggen

tisdag, september 02, 2014

Nu börjar det!

Än har vi ingen platta, än mindre ett hus. Men nu är ogräset borta och byggnadsställningarna som någon lagerhöll på vår tomt likaså. Just nu står det en grävmaskin på tomten och det ligger sand under där plattan sen ska vara. På fredag ska sambon till tomten på utsättning. Vet faktiskt inte riktigt vad det innebär men har fått uppfattningen att det handlar om att markera ut var huset på tomten ska placeras och därmed exakt vart plattan ska gjutas. Så nu är husbollen i rullning minsann! Vi är så förväntansfulla och känner ÄNTLIGEN! Det ska bli så spännande att följa bygget och troligen kommer det att hända grejer vecka för vecka. 
Vår tomt 2 september 2014.
Jag och Emmie någonstans i vårt framtida vardagsrum.
När vi var vid tomten idag stötte vi på grannarna i huset tvärsöver. De såg att vi gick där och fotade och började prata med oss. De verkade vara ett jättetrevligt par med två barn, dock äldre än Emmie. Nu börjar det kännas på riktigt! Vi har nu hunnit "socialisera" oss lite grann med ena grannhuset, hoppas vi får chans att prata med fler när vi åker på våra rundor till Albinsro under hösten.

Framöver kommer jag givetvis att blogga en hel del om vårt husbygge för det finns nog mycket att visa och berätta. Det blir förhoppningsvis kul för er läsare men också för oss själva att kunna gå tillbaka och läsa om hela processen i efterhand. Därför är det så bra att jag har gjort kategorier i menyn till höger. Det är bara att välja Husbygge för att läsa allt om vår husresa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar