Leta i den här bloggen

måndag, juli 18, 2016

Ny familjemedlem

Vi har utökat familjen med en liten Hugo! Han är knappt åtta månader och han städar för sitt uppehälle här hemma. Vi hämtade honom i Höganäs i helgen och Emmie är så förtjust i honom, följer efter vart han kör. 
Miele är märket och det passar oss bra eftersom alla vitvaror här hemma är av just Miele. Bra kvalitet och den här roboten har blivit bäst i test. Extra kul var det att vi hittade den på Blocket för halva priset av nypris i butik. De som sålde den hade två hundar som inte gillade den och därför la sig i vägen. Så man kan förstå att de ville sälja den. 
När den dammsuger under sängen hoppar Emmie från sida till sida för att se när Hugo kommer "fram". 
Med tanke på hur stora ytor vi har och att det tar en hel del tid att dammsuga hela huset (180 kvm) så är det väldigt skönt att slippa den biten. Klart vi får ta fram den vanliga dammsugaren nån gång. Men ska vi tro de som har en sån här så blir det inte så ofta. Framförallt är det skönt att slippa ligga ner och dammsuga under sängen. Sovrummet är riktigt trist att dammsuga, men nu är det en fröjd att se Hugo glida fram under sängen! 

Vi har ganska luftigt bland möblerna här hemma men vi får såklart se till att ha plockat bort div saker på golven. Inte minst i Emmies rum, men det är ett bra "hot" också. "Plocka nu upp i ditt rum annars äter Hugo upp dina leksaker!" ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar